You are not connected. Please login or register

Kako se registrovati na forumu ??

Go down  Poruka [Stranica 1/1]

1 Kako se registrovati na forumu ?? on Wed Apr 29, 2009 9:19 pm

WaMpI®

avatar
Admin
Admin
Svaki korisnik, bilo da je registrovan ili ne, može da cita poruke u diskusijama. No, ako želite da ucestvujete u njima, odnosno da kreirate nove teme i odgovarate na postojece, morate se registrovati.

Proces registracije je veoma jednostavan. U gornjem delu strane kliknite na link "Registracija", što ce vas odvesti na formular za registraciju. Vecina polja u formularu su vec podešena tako da vecinu necete morati menjati. Prakticno jedina polja koja morate na popunite su korisnicko ime (ime kojim se prijavljujete na forum), lozinka (fraza kojom pri prijavljivanju dokazujete da ste to zaista vi) i e-mail adresa. Ostala polja u formularu možete popuniti ako to želite.

Svaki korisnik furuma ima pravo registrovati samo 2 ( dva ) nicka odnosno 2 naloga.

U slucaju da lozinku ikada zaboravite, možete je zatražiti putem foruma (link "Zaboravio sam šifru" u formularu za pristup forumu). Lozinka se šalje iskljucivo na e-mail adresu koju je korisnik naveo pri registraciji.

Dobro pazite koju e-mail adresu navodite pri registraciji. Na tu adresu bice poslata lozinka koju budete zahtevali od foruma u slucaju da ste je zaboravili. Unos neispravne adrese može dovesti do toga da se e-mail poruka sa vašom lozinkom ne može dostaviti, ili još gore, da bude dostavljena pogrešnoj osobi.
Ako imate neko pitanje ili problem mozete ga postovati u sekciji za pomoc.


_________________
®©°˙·٠•●°۩۞۩*•.¸¸.•*°®© Licina_oo7@live.com ®©*•.¸¸.•*°۩۞۩°●•٠·˙°®©


Na vrh  Poruka [Stranica 1/1]

Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu