You are not connected. Please login or register

Kako osvojiti ženu na prvom spoju !!

Go down  Poruka [Stranica 1/1]

1 Kako osvojiti ženu na prvom spoju !! on Wed Apr 29, 2009 9:31 pm

WaMpI®

avatar
Admin
Admin
ZAGREB - Želite li ženu oboriti s nogu na prvom spoju, morate imati taktiku s kojom je planirate osvojiti. Važno je znati koja pitanja treba izbjegavati, koja postaviti i kako se ponašati.Izbjegnite ''intervju''

Većina muškaraca ponaša se na prvom spoju kao na razgovoru za posao postavljajući pitanja poput ''Koliko imaš godina?'', ''Što radiš?'', ''Imaš li braće ili sestara?''.

Izbjegavajte postavljanje takvih pitanja - ona ih je sigurno čula stotinu puta.

Mijenjajte teme

Ako osjećate da je teme o kojima razgovarate počinju dosađivati, nemojte se bojati promijeniti ih. Jednostavno recite ''Dosta o tome, razgovarajmo o nečemu zanimljivijem''.

Ne izbjegavajte kontakt očima

Neverbalna komunikacija jednako je bitna kao i verbalna. Kada govori gledajte je ravno u oči. Ne samo da time pokazujete da je slušate već i da vam je ona jako privlačna.

Ne zaboravite - ona vas promatra

Kada razgovarate s konobarom, taksistom ili barmenom, ona vas promatra i stvara sud o vama. Zato se prema svima ponašajte ljubazno i pristojno. Ona će to sigurno opaziti i stvoriti pozitivnu sliku o vama.

Postavljajte neobična pitanja

Žene vole muškarce s kojima se mogu dobro zabaviti i opustiti. Probajte joj postaviti pitanja koja se većinom ne postavljaju na prvom spoju. Naprimjer možete je pitati koja joj je najdraža boja, kakav sladoled voli ili spava li sa plišanim igračkama.Izbjegavajte teške teme

Ne zaboravite na kontakt očima
Teme poput politike ili religije na prvim bi se spojevima jednostavno trebalo izbjegavati.

Neka vas neougodna šutnja ne zabrinjava

Znak da vam je ugodno u nečijem društvu jest kada s nekime možete uživati čak i u potpunoj tišini i ne osjećati potrebu za stalnim razgovorom. Zato se opustite i pokažite joj da se sigurni u sebe.

Budite skromni

Žene su se nagledale puno muškaraca koji su ih pokušali impresionirati samo kako bi sakrili svoju nesigurnost. Zato budite skromni. Nemojte se hvaliti kako vozite skupi automobil ili imate vikendicu na moru, ona će to s vremenom ionako otkriti, ali nećete ispasti prepoteno i umišljeno.

Izbjegavajte ''fatalna pitanja''

Pitanjima poput ''Jesam li ja tvoj tip?'', ''Koliko ti se sviđam?'' ili ''Hoćemo li opet izaći'' automatski ćete je odbiti od sebe. Žene vole muškarce koji su sigurni u sebe, a siguran muškarac zna kako nije važno da li je on njezin ''tip'', da joj se sigurno ''sviđa'' i da bi ona voljela opet s njim izaći.


_________________
®©°˙·٠•●°۩۞۩*•.¸¸.•*°®© Licina_oo7@live.com ®©*•.¸¸.•*°۩۞۩°●•٠·˙°®©


Na vrh  Poruka [Stranica 1/1]

Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu