You are not connected. Please login or register

7 zapovijedi . . . za osvojiti ženu ! !

Go down  Poruka [Stranica 1/1]

1 7 zapovijedi . . . za osvojiti ženu ! ! on Wed Apr 29, 2009 9:27 pm

WaMpI®

avatar
Admin
Admin
Naletih na ovaj tekst na netu , pa me doista zanima da cujem koliko su ovi trikovi "efikasni"


------------

Čime se sve sluze muskarci da osvoje zene

Sedam muskih zapovijedi

• U 21. stoljeću nije dovoljno samo biti muškog spola da bi se osvojila žena

Nekad je žena slušala oca, brata i muža, jer oni su muškarci, jači i pametniji. Danas to ne prolazi kod emancipiranih, samosvijesnih žena. Da bi ih osvojii, muškarac mora da isproba mnoge trikove.

Autor Ditmar Bitrih, otkriva "sedam muških zapovijedi", odnosno sedam najčešćih i najzgodnijih načina da se žena osvoji.

---------------

1) - Volim te!

"Volim te" sa cvijetom - otvara njeno srce zauvijek

Najlakši način da muškarac osvoji ženu je - ljubav, koja je centralna stvar u životu većine žena. Ona mora da osijeća da je voljena. I ne samo da osijeća, već i da čuje! Samo jedna rečenica dovoljna je da bi se odljutila, omekšala, učinila sve za njega. Ako je muškarac izgovara samo jednom dnevno, njegova je. Naravno, to je: "Volim te!" Za tu njegovu izjavu ona će uraditi mnogo ili bolje rečeno - sve na svijetu!

--------------

2) - Pohvala otvara vrata

Druga taktika muškarca je pohvala. Kompliment je najbolji pogonski motor. A, muškarac obično hvali stvari, koje nisu za pohvalu. Rijetko spominje njenu pamet, stil života i ostale sposobnosti.

Za pohvalu je sve vezano za njega: njeno seksualno znanje (znači još više će se potruditi da ga zadovolji), njenu kuhinju (još bolje će ga hraniti), njenu toleranciju (ostaviće ga na miru, kad gleda utakmicu!)...

-------------------

3) - Sigurna sa - iznenađenjima

Žene žele da znaju na čemu su. To je jedna strana medalje. Međutim, one uživaju u iznenađenjima. Žele da riješavaju rebus, koji se zove - muškarac.

Povjerujte u to, mada vam se čini neumijesno. Žene vole da čačkaju, kopaju, istražuju, vrebaju... Zato je dobro da muškarac ostane rebus, da se ne otkrije nikada do kraja. Pošto su muškarci stvorenja koja gotovo nikad ne odrastu, uvijek, bar na nekom životnom planu ostaju dijeca, to je njen zadatak dugotrajniji. Riješavajući ga ostaju vjerne, radoznale i pažljive.

--------------

4) - I gazda i sluga

Neka ona vlada kućom

Nijedna žena ne želi da bude samo sluškinja, voli ponekad da zavlada. Muškarac mora da joj dopusti da se bar osjeća kao vladarka. Pošto je žena praktična, ostavlja joj sve kućne poslove da ih obavi i njima - vlada. Pošto je komunikativna, neka vlada familijarnim odnosima, neka pamti kad su čiji rođendani... NJega obje ove stvari uopće ne interesiraju. O tim poslovima on ne zna ništa bolje od nje, prema tome poštuje njeno mišljenje. Sve ostalo je njegova oblast, njemu važna.

------------------

5) - Dati i uzeti

Žene vole bliskost, muškarci - distancu. Ona se osijeća dobro u paru, a on je happy kad ga malo ostavi samog. Ova urođena želja za njegovom blizinom je dobar manevar za njega. Može da je dozira! Biće joj blizak samo kad je ona dobra i po njegovoj mjeri! U suprotnom, nema ništa od njegovog društva!

-----------------

6) - Seksualna zavisnost

Ako je seksualni život uspješan, muškarac može da joj radi šta hoće, sve mu oprašta! Prosiječni muškarac ne obraća dovoljno pažnje na ovo, zaspi poslije TV programa, više voli da se bavi kompjuterom i Internetom nego partnericom. Čudi se što ona stalno gunđa... Da bi je osvojio mora da bude odličan ljubavnik, redovan i izdržljiv. Posijle toga je sigurno - gazda!

-----------------

7) - S nogama na zemlji

On ukrotitelj, ona ukroćena goropadnica!

Jedan igrač latinoameričkih igara tvrdi da ga žene obožavaju, jer čizmama udara o tlo!? Žene se dive muškarcima koji znaju šta hoće, koji su odlučni i čvrsto nogama stoje na zemlji. Odlučuju i imaju principe, u ime tolerancije i liberalnosti ne biježe od odgovornosti. Žene pripadaju vladarima! A, muškarci nisu toga svesni.

------------------


I sta dalje?


_________________
®©°˙·٠•●°۩۞۩*•.¸¸.•*°®© Licina_oo7@live.com ®©*•.¸¸.•*°۩۞۩°●•٠·˙°®©


Na vrh  Poruka [Stranica 1/1]

Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu